press

 
 

Press Releases

Destination Restaurant of the Year 2021に富山県の「Cuisine régionale L'évo」を選定 (April 17, 2021)
ジャパンタイムズ、「健康と経営を考える会 第7回シンポジウム」に メディアパートナーとして参加 (April 14, 2021)
ジャパンタイムズ、年間を通じたSDGs特集企画「The Japan Times SDGs 2021」を展開。3月の特集テーマ「防災特集」を発行・掲載 (March 11, 2021)
As a media sponsor of JapanCraft21, The Japan Times Cube supports ideas and projects that involve traditional craft techniques (March 9, 2021)
ジャパンタイムズキューブはジャパン・クラフト21のメディアスポンサーとして 日本伝統工芸再生コンテストをサポートします (March 9, 2021)
ジャパンタイムズ、年間を通じたSDGs特集企画「The Japan Times SDGs 2021」を展開。2月の特集テーマ「5G特集」を発行・掲載 (February 25, 2021)
英語によるクラウドファンディングサポート 「the moment by The Japan Times」が漆を守る団体を支援 (February 17, 2021)
ジャパンタイムズは、ブランドキャンペーン、 “#BeyondVS (ビヨンド・ヴァーサス)” を開始します。 (January 18, 2021)
第65回 The Japan Times Year-End Charity (December 1, 2020)
「Satoyamaフォトコンテスト 2020」受賞作品決定 (November 25, 2020)
「Sustainable Japan by The Japan Times」サイト公開
https://sustainable.japantimes.com/ (October 5, 2020)
英語でのクラウドファンディングサポート「the moment by The Japan Times」がスタート (September 18, 2020)

Longform

Yasuyuki Yoshida stirs a brew in a fermentation tank at his brewery in Hakusan.
The quake that shook Noto's sake brewing tradition